Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada Millora als Polígons Industrials de Sant Quirze


Amb diferents experiències d´èxit d'altres territoris, aquesta jornada té com a objectiu principal informar a les empreses dels polígons industrials de Sant Quirze del Vallès dels avantatges d'associar-se i dels beneficis de la col.laboració público-privada per millorar aspectes, principalment, del seu entorn i ubicació per tal de guanyar competitivitat.

PROGRAMA

9:00h. Benvinguda i presentació de l'acte a càrrec de l'Alcaldessa,Sra. Montserrat Mundi.

9:15h. Avantatges de l'associacionisme i de la col.laboració público-privada com a clau d'èxit en la gestió dels polígons, a càrrec del Sr. Santi Macià, Tècnic del Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona.

9:45h. Cas d'èxit Col.laboració Público-Privada a Tarragona, a càrrec del Sr. José Antonio López, Tècnic de la Conselleria d'Empreses - Servei Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament de Tarragona.

10:15h Cas d'èxit Col.laboració Púbico-Privada: El Consell Industrial de Parets del Vallès, a càrrec del Sr. Antoni Fernández, Director del Consell Industrial i Cap de planta del grup Nutrexpa, i de la Sra. Imma Ruiz, Directora Tècnica del Consell Industrial i Cap del Servei de Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l'Ajuntament de Parets del Vallès.

11:00h Pausa Café

11:30h. Cas d'èxit d'Associacionisme Empresarial: Central de Compras del Polígono Bergondo de La Coruña, a càrrec de la Sra. Mª Jesús García Souto, Gerent de la Comunidad de Propietarios del Polígono Bergondo.

12:00h. Cloenda

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:                    empresa@santquirzevalles.cat

Horari: De 9:00 h a 12:00h Dirigida a: Empreses ubicades als polígons d'activitat econòmica de Sant Quirze del Vallès Col·laboració: Diputació de Barcelona

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 28/10/2014 de 09:00 a 09:00
  • Lloc Centre de Desenvolupament Econòmic Can Barra
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal