Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller d’"Stop motion", animació amb plastilina


Taller d’Stop motion, animació amb plastilina

Segons la Wikypedia, l’stop motion és: parada d’imatge, pas de maneta o quadre per quadre. Tècnica d’animació que consisteix en aparentar el moviment d’objectes estàtics per mitjà d’una sèrie d’imatges fixes successives. En general es denomina animacions d’stop motion a les que no entren en la categoria de dibuix animat ni l’animació per ordinador, és a dir, que no han estat ni pintades, sinó creades prenent imatges de la realitat.
 
Però si us dic “Wallace i Gromit”, "Pingu" o Rebel·lió a la granja ho entendreu millor?
 
Aquest taller està pensat per iniciar a joves en la creació d’animacions amb la tècnica d’stop motion, en la que es van fotografiant els moviments dels personatges fets amb plastilina per crear la il·lusió de moviment.
 
L’objectiu del taller és ensenyar com amb els mínims recursos es pot fer una animació, i animar a que cada jove participant realitzi els seus propis curts casolans, amb tan sols una càmera digital i un ordinador.
 
Per això la proposta és fer un curt des del principi: decidint la història, els personatges, els plans i els escenaris. Es crearà el curtmetratge des de zero i cada participant es podrà endur una còpia a casa.
 
 
Dies: Dijous 15, 22, 29 d’abril i 6, 13 i 20 de maig
Hora: de 18 a 20 h
Lloc: Espai Canya Jove
Preu: Gratuït
Places limitades. Imprescindible preinscripció. No s’admetran participants sense inscriur-s’hi prèviament.
 

Horari: Dj de 18h a 20h Dirigida a: Joves a partir de 12 anys Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 15/04/2010 de 00:00 a 00:00
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal