Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Conflictes en l’adolescència: quan cal preocupar-se”


No hi ha una única forma de ser mare i pare. Cadascú té i actua segons uns models que ha construït en funció de la seva personalitat, la pròpia història individual i familiar i els ideals respecte a la maternitat i paternitat que imperen a cada època.
Partint d’aquesta idea i com a continuïtat al taller que es dugué a terme al novembre de 2009, volem crear un espai per poder parlar i compartir vivències i experiències diverses, en relació a les filles i fills, així com per pensar conjuntament sobre els fets i qüestions que els preocupen.
 
Aquesta vegada però, volem crear una mica el debat i oferir pautes i eines relacionades amb el conflicte amb els i les adolescents, partint de la premissa que “conflicte”, en sí, no té perquè ser considerat com a negatiu.
 
Es descobrirà la perspectiva positiva del conflicte com a eina de transformar la societat i les relacions entre les persones, en aquest cas pares i mares i fills i filles, i com s’ha d’educar en la resolució de conflictes de manera no violenta. El conflicte és quelcom que ens ha de fer reflexionar i una oportunitat a desenvolupar les habilitats socials del jovent... però fins a quin punt? Quan aquest conflicte ens ha de començar a preocupar?
 
Des de la Regidoria de Joventut s’organitza aquesta xerrada adreçada a pares i mares (i tota persona que hi estigui interessada) com a continuïtat de la que es dugué a terme al novembre de l’any passat.
 
 
Docent : Àfrica Martí, psicòloga .
Horari: taller d’una hora i mitja de duració on s’obrirà el debat i hi haurà torn de paraules després d’una breu exposició teòrica.
 
Quan: dimarts 27 d’abril de 2010
Hora: a partir 20.30 h
Lloc: Espai Canya Jove
Horari: 20.30h Dirigida a: Pares i mares i tota persona interessada Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 27/04/2010 de 00:00 a 00:00
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal