Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscripcions al Taller d'iniciació al Còmic


A través d'exemples d'obres publicades i d'exercicis pràctics veurem diferents formes de narrar amb el llenguatge del còmic, diferents temàtiques, estils de dibuix i tècniques plàstiques.
Susanna Martín és Titulada en Il·lustració i Pintura mural a l'Escola d'Art La Llotja i llicenciada en Història a la Universitat de Barcelona. Ha col·laborat en publicitat, premsa, fanzines,  projectes artístics, productores de cinema i estudis d'arquitectura, i dona classes i tallers de còmic. És autora d'obres com Alicia en un món real (Norma Editorial), La Martina, la por i el gat Faluga. També va col·laborar en l'obra col·lectiva Yes we camp! Bocetos  de una  (r)evolución  (Dibbuks,  2011), Sonrisas de Bombay (Norma Editorial) i al 2014 coordina l'antologia de còmic Enjambre i publica Sansamba, les dues per Norma Editorial. Va guanyar el Premi de Còmic Lambda de Barcelona en dues ocasions, en el 2002 i en  el  2008.

El curs es farà tots els dimarts del 14 d'abril al 5 de maig de 18 a 20 h.

Per més informació i inscripcions: Es poden fer del 17 de març al 10 d'abril al CMIRD (Avda. del Vallès, 97-99) telèfon 937216800 ext. 5228, per e-mail a sumemxlaigualtat@santquirzevalles.cat

Gratuit, places limitades. 

Horari: Horaris d'obertura del CMIRD Dirigida a: Interessats/des en il·lustració i còmic Col·laboració: Susanna Martín

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 10/04/2015 de 00:00 a 00:00
  • Organitza Ajuntament de SQV
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal