Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba la llum 2015 - Ballem Swing !!


Amb el canvi d'hora de l'últim cap de setmana de març ens treiem de sobre l'hivern amb la Black & White Party. Aquesta vegada us proposem venir a ballar Swing a la Masia de Can Barra vestits de blanc i negre. El lindy Hop és un estil de ball en parella a ritme de música swing que alguns nord-americans de raça negra van popularitzar al Nova York dels anys 1920, com una derivació del Charleston. Ràpidament es va estendre per tots els Estats Units durant els anys 1930 i, més tard, a d'altres països.
El lindy Hop va estar a punt de desaparèixer a l'època daurada dels musicals, fins que als anys 1980, paral·lelament a Europa i Estats Units, algunes persones van pensar a recuperar-lo. Actualment és força popular a Catalunya, on l' increment de balladors en els últims anys ha estat espectacular. A dia d'avui, la comunitat swing a Catalunya compta amb més de 4.000 balladors.

Can Barra ofereix un espai ideal per tothom que vulgui gaudir de la música swing i atrevir-se a ballar, més encara considerant que els beneficis de la festa es destinaran al projecte Karogen Assk per la construcció de la segona fase del centre de formació d'adults a Thionck Essyl (Senegal).

Aprofitem la nit més curta i sortim !!

Preu: 5 euros

Horari: 22 h Dirigida a: Tothom Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 27/03/2015 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Celler de Can Barra
  • Organitza Ajuntement de SQV, Acció Solidària del Vallès, Ateneu del Món i Cooperación y Ayuda
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal