Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ampliat el termini per presentar treballs al 4t Concurs de cartells "Festa Cubana"


Ampliat el termini per presentar treballs al 4t Concurs de cartells "Festa Cubana"

Fins el 25 de maig s'ha ampliat el termini per presentar treballs. L’ ONG ATENEU DEL MÓN promou el CONCURS DE CARTELLS per a la FESTA CUBANA, la festa per la SOLIDARITAT, que cada any se celebra el primer dissabte de juliol a Sant Quirze del Vallès.

L’objectiu d’aquest premi és fomentar la creació gràfica i artística a l’entorn de la SOLIDARITAT. S’adreça als joves de Sant Quirze, de 14 fins a 25 anys, i a totes les persones vinculades al municipi per motius solidaris o de convivència.

BASES:

1.TEMA: “20ena FESTA CUBANA”

2.OBRES: Les obres hauran de ser inèdites i quedaran en propietat de l’ ONG ATENEU DEL MÓN. La persona guanyadora farà entrega a l’ Ateneu del Món de la versió digital de l’obra en format editable.

3.PRESENTACIÓ:  Els treballs es poden presentar en format DIN A-4, DIN A-5, DIN A-3, sobre paper, i al revers de l’obra es consignarà el TÍTOL DE L’OBRA. En sobre tancat s’indicarà el nom de l’obra i dades de l’autor: nom i cognoms, telèfon de contacte i adreça electrònica.

4.LLOC DE PRESENTACIÓ: Espai CANYA JOVE de Sant Quirze (Centre Cívic de Can Feliu. c/Eduard Tolrà s/n. Sant Quirze del Vallès).

5.TERMINI:  S’acceptaran treballs fins el dia 25-05-2015

6.JURAT:  Estarà format per:
Un membre de Canya Jove, un representant de la Regidoria de Solidaritat de l’Ajuntament, un artista del poble, un membre dels patrocinadors, un membre d’una entitat juvenil de Sant Quirze i una persona de l’ONG Ateneu de Món.
El jurat es reserva el dret de declarar el premi desert.

7.EXPOSICIÓ: El Cartell guanyador es penjarà a la pàgina web de l’ Ateneu del Món, al Facebook de Canya Jove, i al web de l’Ajuntament.

8.VEREDICTE: Es farà públic a partir del 26 de maig i es penjarà a les pàgines web de l’Ateneu del Món i de l’Ajuntament.

9.PREMIS: Un premi en efectiu de 100 € i dos tiquets pel sopar de la Festa Cubana del 4 de juliol 2015. En el cas que el guanyador/a sigui menor d’edat, haurà de recollir el premi acompanyat/da de la persona que ha autoritzat la seva participació al concurs.

10.LLIURAMENT DE PREMIS: En farà entrega el patrocinador del concurs i tindrà lloc a la Festa Cubana, el dia 4 de juliol 2015, als exteriors de la masia de Can Feliu.

 

Horari: Horaris d'obertura del Canya Jove Dirigida a: de 14 a 25 anys Col·laboració: Canya Jove

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 12/05/2015 de 00:00 a 00:00
  • Organitza Ajuntament de SQV i Ateneu del Món
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal