Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscripcions al Taller "L'elecció de viure bé"


El nostre estil de vida, el nostre projecte personal, s’estableix cada dia en la suma de cada decisió. Sovint la insatisfacció, el malestar o el desconcert obeeixen a que no hem dissenyat correctament la nostra trajectòria vital, no l’hem “programat” de forma adequada.
La ment està estructurada i organitzada al voltant d’un sistema de creences que s’expressa a través del llenguatge amb codis específics que descriuen la realitat de cada un. Aquests codis es transformen en una manera de sentir i fer. La PNL manté que, en última instància, tota conducta humana es desenvolupa sobre una estructura o plantilla de pensament apreses, que configura el sistema de creences i determina la filosofia de la vida i el comportament de la persona.
Per tal de millorar la nostra qualitat de vida, és possible transformar o tornar a planificar aquestes estratègies per orientar-les cap a l’excel·lència.
El taller abordarà l’enfocament terapèutic de la PNL (Programació Neuro-Lingüística), des d’un punt de vista teòric, pràctic i vivencial.

Continguts:
• La transformació vital
• El sistema de creences
• Competències conscients i inconscients
• El llenguatge, l’expressió, la comunicació
. Els projectes vitals  i l’estil de vida
 

A càrrec de Carme Boo Fernández de Castro, psicoterapeuta, i Montse Franco, consultora freelance en selecció de personal, avaluació, formació , desenvolupament professional i coaching.

Es poden fer les inscripcions fins el dia 14 de maig al Servei d’Igualtat (Centre Municipal d’Informació i Recursos per a Dones, Av. del Vallès 97-99, Tel. 937216800 ext.5228 , sumemxlaigualtat@santquirzevalles.cat)

El Taller es farà els divendres 15, 22 i 29 de maig de 9.30 a 12.30 h.

Gratuït

Horari: 9.30 a 12.30 h Dirigida a: Dones Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 27/04/2015 de 00:00 a 00:00
  • Organitza Ajuntament de SQV
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal