Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Assessories personalitzades sobre formació i ensenyament


Dins de les activitats programades per la campanya “informa’t per a decidir millor” el servei de joventut reforça l,’assessoria en temes de formació acadèmica i professional durant els mesos d’abril i maig.

El punt d’informació juvenil està dotat de diverses guies, materials, dossiers informatius, etc, sobre la continuació dels estudis un cop finalitzada l’etapa d’ESO: batxillerat i les seves modalitats, programes de formació inicial, cicles formatius de grau mig i superior, ensenyaments artístics, ensenyaments d’esports, accés a la universitat, estudis de grau universitari, programes de mobilitat, beques i ajuts,etc.
L’assessoria s’adreça especialment a joves (i a les seves famílies) que finalitzen l’ESO, que estan preparant proves d’accés o joves que han abandonat la seva formació però volen continuar estudiant.
 
Durant l’assessoria els informadors faciliten al jove eines i recursos que els poden orientar cap a un camí professional amb tota la informació necessària per a realitzar-lo ( tipus d’estudis, com accedir, centres on es cursen, procés d’inscripció, etc.).
Les assessories es poden realitzar dimarts, dijous i divendres de 10:30 a 13:30 h i de dilluns a divendres de 16:30 a 20:30 h.
 
més informació a:
Servei de Joventut Canya Jove. Tel. 937 216 800 ext.5600 canyajove@santquirzevalles.cat
www.facebook.com/canyajove.santquirze 
Horari: dm dj i dv de 10:30 a 13:30 h i de dll a dv de 16:30 a 20:30 h Dirigida a: Joves i famílies Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 15/05/2015 de 16:30 a 16:30
  • Lloc Canya Jove
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal