Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Activitats de la Setmana de l'Energia Sostenible


Amb motiu de la celebració de la Setmana de l'Energia Sostenible, l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, a l'igual que d'altres municipis, s'ha adherit enguany a aquesta celebració amb la programació de diferents activitats dirigides a tothom i que pretenen sensibilitzar la societat envers l'estalvi i l'eficiència energètica.

Les activitats previstes són les següents:

 

Data 9 de juny: Exposició  Tu tens la paraula, s’instal·larà a l’ I.E.S de Sant Quirze del Vallès, per tant, està adreçada als/ a les estudiants de E.S.O i Batxillerat.  Aquesta exposició hi serà de 9.30 a 12.30 h i disposarà d’una persona dinamitzadora de l’activitat. L’exposició mostra els diferents elements quotidians, identificant els punts de potencial d’estalvi energètic: la cuina, el bany, el transport, l’oficina i els espais comuns.

Data 10 de juny:  Impartició de dues sessions informatives, Estalvi i eficiència energètica adreçades a l’alumnat de 4rt ESO per part d’un tècnic especialitat de l’empresa gestora del subministrament elèctric municipal contractada per l’Ajuntament, SECE.

Data 12 de juny:  A partir de les 17.30 h, s’organitzaran dues activitats dirigides al públic infantil al Parc de Les Morisques. La primera, es tracta d’un inflable denominat Saltem amb Energia que sembla una casa ineficient des del punt de vista energètic i es va transformar en eficient de manera gradual. La segona es tracta d’un  joc infantil denominat L’Energia en un dia, amb l’objecte de conscienciar sobre l’estalvi energètic mitjançant accions quotidianes.

Data 17 de juny: A les 18.30 h, s’impartirà una sessió informativa adreçada a públic adult sobre estalvi i eficiència energètica a la sala d’actes del Casal d’avis a càrrec de l’empresa gestora del subministrament elèctric municipal contractada per l’Ajuntament.

Data 1 de juliol: A les 19.00 h, s’organitzarà el Taller de contractació elèctrica, adreçat a  públic adult i particular que desitgi rebre informació actualitzada sobre, consum elèctric, tarifes, facturació, empreses subministradores i gestores i tipus de contractes. Aquest taller gratuït anirà a càrrec de personal tècnic de la Diputació de Barcelona i, el lloc on s’impartirà serà la sala d’actes del Centre Cívic Masia Can Feliu.

Les persones interessades a fer aquest taller podran formalitzar la seva inscripció a través de la Carpeta Ciutadana a la pàgina web http://www.santquirzevalles.cat/. Període d’inscripció de 1 de juny fins al 30 de juny.

Horari: Veure horaris Dirigida a: Tothom Col·laboració: Ajuntament de SQV

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 09/06/2015 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Diversos, veure resum
  • Organitza Comissió Europea, Institut Català de l'Energia
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal