Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada Impuls Polígons


L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, a través de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic i Local organitza el 1er. Networking d'associacions i entitats d'empreses dels Polígons d'Activitat Econòmica (PAE) de Catalunya: Jornada Impuls Polígons: "Connectem l'Associacionisme Empresarial", amb la col.laboració de la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Aquesta jornada dirigida a associacions, entitats (existents o en procés) dels PAE de tota Catalunya i a agents, tècnics i responsables de promoció econòmica vol aportar una visió pràctica de la gestió d'una associació d'empresarial d'un PAE, fomentar la cooperació empresarial i la col.laboració público-privada com a via per activar potencials en els PAE i construir un consens sobre els reptes dels PAE de Catalunya, propostes i prioritats.

La jornada tindrà lloc a les instal.lacions del Barcelona Moda Centre al Polígon Industrial Can Feu de Sant Quirze del Vallès, el proper 22 d'octubre a les 9:30h.  Ja podeu fer la vostra inscripció a:

www.impulspoligons.cat

 

 

 

 

 

Horari: 09.30 h Dirigida a: Associacions (existents o en procés) de polígons de tota Catalunya i a tècnics i responsables de Promoció Econòmica Col·laboració: Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Vallès Occidental

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 22/10/2015 de 09:30 a 09:30
  • Lloc Barcelona Moda Centre (Pol. Ind. Can Feu) Sant Quirze del Vallès
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal