Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Mòbil-itza’t” concurs de micrometratges contra la violència de gènere


“Mòbil-itza’t” concurs de micrometratges contra la violència de gènere

 

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès convoca el concurs de micrometratges fets amb telèfon mòbil. Els vídeos, d’una durada inferior a 3 minuts, han de tenir una relació temàtica amb la prevenció de la violència de gènere.
 
L’objectiu del concurs és sensibilitzar sobre l’existència de la violència de gènere en totes les seves formes, entre la població en general i amb especial incidència entre el jovent.
 
Resum de les bases:
 
           Podrà participar al concurs qualsevol persona empadronada a Sant Quirze del Vallès, en grups de 2 o 4 persones, que no siguin professionals, en alguna de les categories que segueixen:
           joves de 12 a 17 anys, i
          adults a partir de 18 anys.
 Les persones participants podran presentar 1 micrometratge per grup.
 
           Les persones participants disposaran del termini comprès entre el 19 d’octubre i l’11 de novembre per a presentar els seus vídeos. La data de lliurament del premi i veredicte serà el 25 de Novembre de 2015 a la Patronal dins els actes del dia internacional contra la violència de gènere.
 
           Cada vídeo, original i inèdit haurà d’anar acompanyat del corresponent full d’inscripció i es poden presentar:
- Guardat en un DVD, pendrive, targeta de memòria, etc a les oficines del Canya Jove en horari de 16h a 20h o al servei de Coeducació i polítiques de gènere.
 
- A través d’internet:
Si el micrometratge no supera els 15 MB, s’enviarà el vídeo i el full d’inscripció com arxius adjunts en un correu a l’adreça mobilitzatsqv@gmail.com
Si el micrometratge supera els 15 MB, s’enviarà el vídeo i el full d’inscripció a través de l’espai virtual gratuït Wetransfer (www.wetransfer.com ) a l’adreça de correu mobilitzatsqv@gmail.com 
 
           Una comissió tècnica serà l’encarregada de preseleccionar vídeos per a cadascuna de les categories seguint criteris de qualitat i/o idoneïtat de contingut i es pujaran al canal youtube del Servei de Joventut del Canya Jove i la resta de xarxa socials. El nombre de reproduccions de cada vídeo serà tingut en compte pel jurat, entre altres criteris.
 
           Els micrometratges presentats han d’haver estat registrats amb telèfon mòbil. Es permet l’edició i el tractament d’imatges posterior a l’enregistrament mitjançant les eines d’edició que la persona participant consideri oportunes.
 
           La durada dels vídeos ha ser inferior als 3 minuts. Les filmacions s’han de presentar en qualsevol format que sigui llegible per VLC Media Player. El nom de l’arxiu ha de ser el títol del micrometratge.
 
           Cada membre del jurat valorarà cada vídeo presentat amb una puntuació de l’1 al 10. El públic general podrà votar a través del youtube. Els vots del públic al canal de youtube també seran tinguts en compte per la votació final. El vídeo que tingui més vots del canal comptarà un 10 que és sumarà als vots del jurat. El vídeo que quedi en segona posició sumarà un 9, i així successivament.
 
           Els resultats del concurs i el lliurament de premis (relacionats amb la pràctica esportiva i la restauració) tindran lloc en un acte públic que es celebrarà el 25 de novembre de 2015, on s’exhibiran els micrometratges guanyadors. El jurat també podrà considerar accèssits i mencions especials i/o declarar deserta alguna modalitat, si s'escau.
 
* A part dels primers premis de les diferents categories, totes les persones participants tindran obsequis.
 
Més informació a :
Servei de Joventut Canya Jove. Centre Cívic Masia Can Feliu
C/ Eduard Toldrà, s/n
Tel: 93 721 68 00 ext. 5600
Horari: Dirigida a: joves de 12 a 17 anys, i adults a partir de 18 anys Col·laboració: Diversos comerços del poble

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 19/10/2015 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Canya Jove
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal