Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conferència inaugural de l'exposició "No nos cabe tanta muerte. Memorial a Ciudad Juárez"


Conferència inaugural de l'exposició "No nos cabe tanta muerte. Memorial a Ciudad Juárez"

Aquesta exposició col·lectiva itinerant mostra obres realitzades per artistes de diverses nacionalitats que homenatgen, des de mirades i cultures diferents, les víctimes dels feminicidis de Ciudad Juárez. L'exposició vol ser una eina de denúncia a través del respecte i la memòria. La mostra de SQV està dedicada a la memòria de l’activista i defensora dels drets humans Nadia Vera i al fotoperiodista Rubén Espinosa, assassinats a la colònia de Navarte (DF, Mèxic) el 31 de juliol de 2015.

Artistes participants: Amilcar Rivera (México D.F.), María Romero (Madrid), Mayra Martell (Cd. Juárez, México), Mina Hamada (Tokio, Japó), Montse Roure (Lleida), Paula Laverde (México D.F.), Poncho Martínez (México D.F.), Reme Domingo (Granada)


Intervindran:
Sonia Herrera, comunicadora, blogger i investigadora. Llicenciada en Comunicació Audiovisual i especialista en educomunicació, periodisme de pau, cinema i estudis feministes. Actualment és doctoranda de la UAB en Estudis audiovisuals des de la perspectiva de gènere i responsable de comunicació de la Fundació Lluis Espinal. Investiga sobre la representació audiovisual del feminicidi a Cd. Juárez i és membre de diverses organitzacions i associacions defensores dels Drets Humans, vinculades a la cultura de pau i a la igualtat de drets de les dones.
Paula Laverde Austin, artista i comissària de l’exposició. Llicenciada en Disseny de la Comunicació Gràfica amb especialització en mitjans audiovisuals, il·lustradora freelance, ha impulsat i format part de projectes artístics independents.

Horari: 19.00 h Dirigida a: Tothom Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 24/11/2015 de 00:00 a 00:00
  • Organitza Ajuntament de SQV
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal