Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Matinal d’activitats de Dones per Sant Quirze


Aquest diumenge, dia 29 de novembre, el parc de les Morisques acollirà una matinal d’activitats de Dones per Sant Quirze en commemoració del Dia Internacional contra la violència masclista. Durant tot el matí es duran a terme sessions de reiki, una mostra i un taller de manualitats, un taller de coeducació i xocolatada per a tothom. També es realitzarà una recollida de productes d’higiene personal i neteja de la llar per a l’ONG Les Fonts Solidària i es donarà a conèixer la nova entitat de Sant Quirze “Las personas primero”.

Com a plats forts, a les 11 hores començarà una masterclass de Zumba, a càrrec de José María Polo. Seguidament, s’encendran espelmes per recordar les dones víctimes de la violència masclista d’enguany i es llegirà el poema “Desconocida Amiga”, d’Avelina Benito. La lectura del poema donarà pas a l’actuació de la coral del taller de veu de Maria Josep Besson i acabaran les activitats amb una sessió de country del grup liderat per la santquirzenca Josefina Rico.

L’entitat organitzadora obsequiarà amb una motxilla a les persones que participin en aquestes activitats. La Matinal de Dones per Sant Quirze començarà a les 10 hores.

Horari: 10 hores Dirigida a: Tots els públics Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 29/11/2015 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Parc de les Morisques
  • Organitza Dones per Sant Quirze
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal