Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Píndola Informativa sobre programes d’ocupació i formació per a joves


Píndola Informativa sobre programes d’ocupació i formació per a joves

En el marc de la Garantia Juvenil s’estan endegant diversos programes que van adreçats a joves d’entre 16 i 29 anys de tots els nivells formatius que actualment no estiguin estudiant ni treballant.  Entre tots aquests a la píndola informativa es presentaran i s’explicaran els següents programes que començaran a tenir vigència a partir del gener de 2016:

-  FEM OCUPACIÓ PER JOVES:  accions d’orientació, formació professional i experiència professional adreçat a joves de 18 a 29 anys amb ESO, CFGM o Batxillerat.
-  JOVES PER L’OCUPACIÓ 2015: intermediació laboral entre el perfil professional  del/la jove i l’empesa, adreçat joves de 16 a 25 anys amb ESO o sense ESO.
-  PROGRAMA INTEGRAL : accions d’orientació i i formació professionalitzadora adreçat a joves de 16 a 30 anys amb diversos perfils formatius
-  EMPRENEDORIA JOVE PER PROMOURE LA SALUT I LA QUALITAT DE VIDA:  adreçat a joves de 18 a 29 anys amb qualificació professional o superior i/o experiència professional i amb  inquietud per generar idees i posar en marxa un projecte.
 
Es tracta de programes per millorar l’ocupabilitat dels i les joves impulsats des del Consell Comarcal del Vallès Occidental i en els que podran participar un nombre determinat de joves de Sant Quirze.
 
Els i les  joves interessats en assistir a la sessió caldrà que portin, en la mesura que sigui possible, la següent documentació:
  • Fotocòpia DNI
  • Currículum
  • Full d’inscripció a la Oficina de Treball
  • Full d’inscripció al Programa de Garantia Juvenil ( també es podrà facilitar al servei de joventut al moment)
Més informació a :
Servei de Joventut Canya Jove. Centre Cívic Masia Can Feliu
C/ Eduard Toldrà, s/n / Tel: 93 721 68 00 ext. 5600
Servei d’ocupació
Av. del Vallès, 97-99 Planta -1 (Edifici Can Tuset)


 

Horari: de 10:00 a 15:00 h Dirigida a: Joves d'entre 16 i 29 anys Col·laboració: Consell Comarcal del Vallès Occidental

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 22/12/2015 de 10:00 a 10:00
  • Lloc Canya Jove
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal