Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cavalcada de Reis a Sant Quirze


Cavalcada de Reis a Sant Quirze

Els reis Melcior, Gaspar i Baltasar protagonitzaran la tarda del 5 de gener la Cavalcada pels carrers del poble. A les 18 hores arribaran en Ferrocarril a l’estació dels FGC i saludaran a la ciutadania que els vingui a rebre. Aproximadament, uns vint minuts més tard, ja estaran dalt de les carrosses per repartir il•lusió als més petits.

La Cavalcada farà el següent recorregut: Avinguda Països Catalans, rambla de Lluís Companys, avinguda Camí del Mas, rotonda FGC, avinguda de Pau Casals, carrer Mossèn Francisco Rosales i plaça de la Vila.

IMPORTANT: Per motius de seguretat, Ses Majestats Els Reis llençaran caramels a només dos punts del recorregut: a la rambla de Lluís Companys i a l’avinguda Pau Casals. Serà quan el seguici estigui aturat al carrer.

Just després, Ses Majestats adoraran el pessebre vivent de la Parròquia de Sant Quirze i Santa Julita i aniran a la plaça d’Anselm Clavé per rebre la clau del poble i agafar les cartes dels nens i les nenes.

La Cavalcada de Reis compta amb la col·laboració d’Expofinques Terrassa, Toys’R’Us, Cristalleria Sant Quirze, La Fusteria, Forja i Curvats Sant Quirze, Grúas Marín, Materiales para la Construcción Lorente, L’Espígol, Vallesana d'Elevació i Serveis i Copy’s. L’Ajuntament de Sant Quirze agraeix la implicació de ciutadania i entitats en l’organització de la Cavalcada.
 

Horari: 18 hores Dirigida a: Tots els públics Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 05/01/2016 de 18:00 a 18:00
  • Lloc Carrers del poble
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal