Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Novetats Fiscals 2016


Us presentem la propera acció que, en el marc del programa de formació SQ Viu l'Empresa, la Regidoria  de Desenvolupament Econòmic i Local, edifci Can Tuset, oferirà a empreses i persones emprenedores.

En aquesta sessió s'introduiran algunes novetats fiscals pel 2016 i es farà un repàs de diversos temes que afectaran a les empreses a partir de l'1 de gener de 2016:

  • Alguns aspectes que ja provenen de la reforma laboral i que ara entraran en vigor
  • Aspectes que entren de ple en les novetats fiscals previstes pel 2016
  • Nou sistema d'informació integrat de cara al 2017

 

Data i horari: Dimarts 2 de febrer de 2016

Lloc:

Regidoria de Desenvolupament Econòmic i Local - Edifici Can Tuset

Av. Del Vallès, 97-99

08192 Sant Quirze del Vallès

 

Ponent: Sr. Enric Rius, llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UAB. Censor jurat de comptes, auditor, assessor fiscal i responsable financer i fiscal de la Cecot. Membre de les associacions professionals Instituto de Censores Jurados de Cuentas de España, Registro de Economistas Auditores, Asociación Española de Aseseores Fiscales i Col·legi d'Economistes de Catalunya. Membre del grup d'estudis fiscals de Foment del Treball de la Comissió Fiscal de la CEOE.

Assistència gratuïta. Places limitades. 

Cal inscripció prèvia: Ho podeu fer enviant un correu a empresa@santquirzevalles.cat adjuntant el formulari d'inscripció i una còpia del DNI de la persona assistent.

Horari: De 09.30h a 11:30h Dirigida a: Empreses, persones emprenedores i autònoms Col·laboració: Amb el suport i finançament de la Diputació de Barcelona

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 02/02/2016 de 09:30 a 09:30
  • Lloc Centre de Desenvolupament Econòmic i Local (Av. Vallès 97-99)
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal