Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CURS FORMACIÓ: Motivació. El secret per trobar feina


CURS FORMACIÓ: Motivació. El secret per trobar feina

Des del Servei a l’Ocupació de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès us informem que els propers dies 6, 8 13 i 15 de juny de 2016 es realitzarà el curs de formació “Motivació. El secret per trobar feina” adreçada a persones residents al municipi de Sant Quirze del Vallès i apuntades al Servei a l’Ocupació.

Aquesta sessió té com a principals objectius ajudar a les persones a l’atur a prendre consciència sobre la importància de la motivació a l'hora de trobar una feina i com impacta aquest estat en la consecució dels nostres objectius, desenvolupar la seguretat en un mateix construint escenaris d'èxit, reconeixent els nostres talents i habilitats i conèixer les diferents necessitats i principals motius que impulsen a l'home a millorar la seva actuació, productivitat i assoliment de resultats, així com les tècniques per automotivar-te.

Cal inscripció prèvia enviant un correu a ocupacio@santquirzevalles.cat

Documentació necessària:

Imprescindible adjuntar amb el correu el full d’inscripció degudament omplert.

Assistència gratuïta, 20 places limitades (per estricte ordre d’arribada dels correus) 

Horari: De 9:00 a 14:00h Dirigida a: Persones residents al municipi de Sant Quirze del Vallès i apuntades al Servei a l'Ocupació Col·laboració: Amb el finançament de la Diputació de Barcelona - Imparteix la formació Coaching inspiracional

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 06/06/2016 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Desenvolupament Econòmic i Local (Can Tuset)
  • Organitza Ajutnament de Sant Qurize del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal