Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa dels Animals


Els exteriors de Can Feliu acolliran aquesta nova iniciativa que té com a objectiu conscienciar sobre la tinença responsable d’animals i el que això implica respecte l’entorn i la convivència. Alhora, volem fomentar també els valors que els animals generen, els beneficis que impliquen per a la nostra salut i l’educació dels més petits o la importància de tenir bona cura de les nostres mascotes.


Com a administració local tenim unes obligacions i responsabilitats, com ara el cens. Com a propietaris també existeixen algunes obligacions, com el xipatge i el respecte de l’entorn. Per tot això, el proper dia 21 us convidem a sumar-vos en una primera experiència on no només us informarem i facilitarem aquests tràmits, sinó on professionals de diferents sectors donaran consells; on tindreu l’oportunitat d’adoptar gossos amb un passat complicat que ara busquen famílies i on, per sobre de tot, els amants dels animals compartireu experiències i interessos.

Pots consultar el programa complert al PDF que s'adjunta a l'apartat inferior.

Us hi esperem !!

Horari: De 10 a 14 hores Dirigida a: Tothom que li agradi els animals Col·laboració: Amb el suport Diputació de Barcelona.

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 21/02/2016 de 10:00 a 10:00
  • Organitza Ajuntament de SQV
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal