Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recorregut sobre pintures, dibuixos i fotografies de Joan Vila-Puig


Vinculada a l'exposició del 125è aniversari del naixement del pintor Joan Vila-Puig, titulada “Retornar la imatge al lloc conegut” i que fins al 26 de febrer es pot visitar a la Casa de Cultura Vila-Puig, l’Associació Sitesiza organitza l’activitat “Recorregut sobre pintures, dibuixos i fotografies”. Es tracta de fer una passejada per conèixer alguns dels indrets representats en l'exposició i que són paisatges molt propers de Sant Quirze i de l'entorn de Can Feu.

En les pintures, els dibuixos i especialment en les fotografies realitzades per Vila-Puig, es mostra  l'experiència del paisatge dels camps de blat de la plana de Sant Quirze i el Bosc de Can Feu. En aquest recorregut es tornaran a visitar aquests llocs per reconstruir aquestes imatges des de l'experiència actual. Es resseguiran els antics camins i es reflexionarà sobre com es poden millorar les connexions a peu o en bicicleta entre Sant Quirze i els municipis propers.

La iniciativa tindrà lloc el proper dissabte 20 de febrer. El lloc de trobada serà la plaça de la Vila, davant de l'Ajuntament, a les 10 hores. Està previst que l'activitat tingui una durada aproximada de quatre hores. L’assistència és lliure i gratuïta.

L'activitat compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, l’Associació Cultural Can Feu, que reivindica la recuperació del Castell de Can Feu i el paratge paisatgístic al voltant, i Connecta Sant Quirze, una Plataforma veïnal interessada en millorar la mobilitat sostenible a Sant Quirze i els accessos als nuclis propers.

Horari: 10 hores Dirigida a: Tots els públics Col·laboració: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, Associació Cultural Can Feu i Connecta Sant Quirze

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 20/02/2016 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Ajuntament de Sant Quirze
  • Organitza Associació Sitesize
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal