Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

1a edició del concurs de punts de llibre - Sant Quirze Comerç


1a edició del concurs de punts de llibre - Sant Quirze Comerç

L’Associació de comerciants “SANT QUIRZE COMERÇ”, amb el propòsit d’acostar la cultura i la tradició al món de l’educació, impulsa el Concurs de Punts de Llibre de Sant Jordi entre els alumnes de 5è i 6è de les escoles de les escoles de Sant Quirze.

Les escoles del poble han acollit el concurs amb entusiasme i aquest mes de març escolliran els finalistes de cada curs , tot seguit passaran a un jurat format per artistes locals que participa'n al projecte “Artistes a les Escoles” i un membre de la junta de Sant Quirze Comerç que escolliran al guanyador d’aquesta primera edició.

Aquest dibuix serà la imatge dels punts de Sant Jordi que regalarà l’associació el dia 23 d’abril.


Els premis es lliuraran el mateix dia 23 d’abril a la plaça Anselm Clave on l’associació Sant Quirze Comerç organitzarà tot un seguit d’actes per celebrar la diada de Sant Jordi.

Els 600 punts de llibre estaran exposats al passadís de la Patronal on el dia 23 tots els participants els podran recollir.

Els comerços estan participant activament tant en el projecte de la nova associació com en aquesta iniciativa.

Comerços patrocinadors:

Art 20 ,Art Bo ,Bio Copy’s ,Caress ,Catalana de Occidente ,Centre Veterinari el Mussol , CIS Finques, Coco Perruquers ,Coronado ,Cristalleria Sant Quirze ,DinA-4 ,El Brioix ,Enjoy Nordic Walking-Acreclams ,Espai Wellness ,Flors amb Idea ,Forn de pa Valero ,Fruites i Verdures el Mas K la Sita ,Gruas Marin ,Jardineria Rosell ,Josep Busqueta Vídeo-El Sot.cat ,Jugaia ,Kid & Us ,Kumon ,La Place ,Llar d’Infants la Marieta ,Llar d’Infants Picarol Blau ,Materials de Construcció Lorente ,Merceria Folch ,Moom ,Nieves Perruqueria ,Noplanxing ,Osana ,Panakos ,Petit Imperi , Seguros Bilbao ,Sur Mesure , Valentina.

El dia 23 també participaran a la festa:
Lanume Atac d’Art ,Osana ,Els Mandukos ,Motiva’t i Kumon

Sant Quirze Comerç agraeix a tots els comerços participants, a l’entitat l’Ateneu, CEIP Purificació Salas,CEIP Pilarin Bayes ,CEIP Onze de Setembre,CEIP Taula Rodona,CEIP el Turonet, CEIP Lola Anglada a l’Ajuntament de Sant Quirze i a la Diputació de Barcelona la seva implicació i col·laboració en aquests actes.
 

Horari: Dirigida a: Col·laboració: Amb el suport i finançament de la Diputació de Barcelona

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 23/04/2016 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Plaça Anselm Clavé
  • Organitza Sant Quirze Comerç
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal