Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscripcions obertes al 7è Concurs de cartells de la Festa Cubana


Inscripcions obertes al 7è Concurs de cartells de la Festa Cubana

L’ ONG ATENEU DEL MÓN promou el CONCURS DE CARTELLS per a la FESTA CUBANA, la festa per la SOLIDARITAT, que cada any se celebra el primer dissabte de juliol a Sant Quirze del Vallès.

L’objectiu d’aquest premi és fomentar la creació gràfica i artística a l’entorn de la SOLIDARITAT. S’adreça als joves de Sant Quirze, de 14 fins a 25 anys, i a totes les persones vinculades al municipi per motius solidaris o de convivència.
_________________________________________________________________________

BASES:

1. TEMA: “XXI FESTA CUBANA”

2. OBRES: les obres hauran de ser inèdites i quedaran en propietat de l’ ONG ATENEU DEL MÓN. La persona guanyadora farà entrega a l’ Ateneu del Món de la versió digital de l’obra en format editable.

3. PRESENTACIÓ: Els treballs es poden presentar en format DIN A-4, DIN A-5, DIN A-3, sobre paper, i al revers de l’obra es consignarà el TÍTOL DE L’OBRA. En sobre tancat s’indicarà el nom de l’obra i dades de l’autor: nom i cognoms, telèfon de contacte i adreça electrònica.

4. LLOC DE PRESENTACIÓ: Espai CANYA JOVE de Sant Quirze (Centre Cívic de Can Feliu. c/Eduard Tolrà s/n. Sant Quirze del Vallès).

5. TERMINI: S’acceptaran treballs fins el dia 1 de juny de 2018.

6. JURAT: Estarà format per:
Un membre de Canya Jove, un representant de la Regidoria de Solidaritat de l’Ajuntament, un artista del poble, un membre dels patrocinadors, un membre d’una entitat juvenil de Sant Quirze i una persona de l’ONG Ateneu de Món.
El jurat es reserva el dret de declarar el premi desert.

7. EXPOSICIÓ: El Cartell guanyador es penjarà a la pàgina web de l’ Ateneu del Món, al Facebook de Canya Jove, i al web de l’Ajuntament.

8.PREMIS: Un premi en efectiu de 100€ i dos tiquets pel sopar de la Festa Cubana del 7 de juliol de 2018. En el cas que el guanyador/a sigui menor d’edat, haurà de recollir el premi acompanyat/da de la persona que ha autoritzat la seva participació al concurs.

9. LIURAMENT DE PREMIS: En farà entrega el patrocinadors del concurs durant la Festa Cubana,  als exteriors de la masia de Can Feliu.
 

Horari: Dirigida a: Joves de 14 a 25 anys Col·laboració: Canya Jove, i Diputació de Barcelona

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 15/05/2018 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Canya Jove
  • Organitza Ajuntament de SQV i Ateneu del Món
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal