Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FESTA SOM COMERÇ JUST I BANCA ÈTICA


FESTA SOM COMERÇ JUST I BANCA ÈTICA

Un any més, portem la Festa Som Comerç Just i Banca Ètica a Sant Quirze. Et proposem que t’apuntis a un nou model econòmic més ètic i solidari, et convidem a deixar enrere un consum que perpetua les injustícies i t’animem a actuar.
Aquest 2016 se celebra a l’estat espanyol el 30è aniversari del Comerç Just (CJ), un moviment mundial que des del 1964 treballa per a una relació comercial nord-sud justa des de la comercialització de productes, la sensibilització social i la incidència política Des de la campanya defensem la pràctica del consum responsable: canviar d’hàbits de compra i estalvi, reparar en lloc de comprar coses noves, optar per allò local, pensar si necessitem alguna cosa o “ens obliguen” a comprar-la, reprendre el contacte amb l’horticultura, fomentar el compartir objectes o coneixements, fer més barri o poble.

Instal•lat les alternatives…vine el 29 de maig!

PROGRAMA
11 a 14 h
ESTANDS SOLIDARIS I DE COMERÇ JUST: Venda de productes de comerç just, tast gratuït del cafè Sant Quirze, estands ONG locals i d’economia social i solidària

TALLERS INFANTILS: “La xocolata” i “La fàbrica dels desitjos”

JOCS PER A TOTA LA FAMÍLIA: Jocs gegants de comerç just i joc de pistes

TALLER D’AUTO MASSATGE, a càrrec de Mar Garcia del Centre  de Teràpies Osana, en motiu del Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones (28 de maig).

GRAVACIÓ D’UN ESPECIAL SOBRE LA FESTA PER AL PROGRAMA DE RÀDIO “SOM SOLIDARIS”

12 h
LECTURA DEL MANIFEST DE LA FESTA
LLIURAMENT DE PREMIS DEL CONCURS LITERARI DE CONTES SOLIDARIS I POESIA

13h
ESPECTACLE INFANTIL: “VIATGE AL MÓN DEL BON ROTLLO”: show interactiu amb cançons i balls, a càrrec de Llorenç Witty, que busca transmetre valors com la diversitat, el respecte i la interculturalitat.

13:30 h
VERMUT SOLIDARI

(En cas de pluja, les activitats es duran a terme a les porxades del Centre Cívic Can Feliu)


ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES

18 de maig, 17h   Taller de cuina: tapes i platets amb sabor de cafè del comerç just, dins la Campanya Jove “Estic boníssim”. Col•labora el Servei de Joventut. Lloc: Centre Cívic Torre Julià.

10 de juny   Coffee Break amb el Cafè Sant Quirze a la Fira d’Economia Social del Vallès, a Sabadell

 

Horari: D'11 a 14h Dirigida a: Ciutadania Col·laboració: Amb el suport de la Diputació de Barcelona

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 29/05/2016 de 00:00 a 00:00
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, Acció Solidària del Vallès, Ateneu del Món, Cooperación y Ayuda, Fundació Benèfica Quetzal, ONG Nuevos Pasos, Sant Quirze pels Infants i Setem
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal