Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SQV Black Music Festival


En el marc del Tasta SQV, el bon menjar i els millors vins i caves aniran acompanyats de música negra realitzada per bandes locals. Es tracta del SQV Black Music Festival, que començarà aquest dijous 9 de juny, a la Masia Can Barra, coincidint amb el tast de vins i caves.

Programació

Dijous 9 de juny - Masia Can Barra - 19 hores

Els i les assistents gaudiran de l’actuació dels Blue Apples, grup que fusiona el jazz amb la bossanova, el swing i el blues. Començarà la vetllada Albert Galobart DJ.

Dissabte 11 de juny - Rambla de Lluís Companys - 21.30 hores

Dissabte 11 de juny, a la rambla de Lluís Companys, el ritme dels Soulamentsoul i Mr. Keaton faran ballar a la gent que s’acosti a tastar la bona gastronomia santquirzenca. Per tancar la nit de dissabte, gaudirem de Riky Undersounds DJ.

Diumenge 12 de juny - Parc de les Morisques - 11.30 hores

Diumenge, el festival acabarà al matí al parc de les Morisques amb un taller familiar de Swing a càrrec de Crazy Legs i les actuacions d’Ela Jam BluesSoulamentsoul i Mussoul DJ. Per altra banda, el grup INUWALI KI FANY farà un taller familiar de percussió africana a l’avinguda Països Catalans, davant de l’establiment La Place, i Els Corcs oferiran una actuació en directe a l’Avui no Cuino.

El SQV Black Music Festival és una iniciativa del programa de Ràdio Sant Quirze la Llista Negra i l'Associació de Músics de Sant Quirze i compta amb la col•laboració de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.

Mussouls Shirt
Per tal de finançar les despeses del Festival i aconseguir fons per fer l’any vinent una edició encara més potent, l’Associació de Músics de Sant Quirze demana a través del web de l’esdeveniment donatius a les persones que els interessi que aquest projecte tiri endavant i tingui continuïtat al llarg del temps. Per un donatiu de 12€, les persones que s’apuntin al següent enllaç podran recollir al llarg del festival una samarreta dissenyada especialment per al Festival on hi ha divertits mussols vestits de músics que representen els diferents estils de música negra.

Més info a: https://sqvblackmusic.wordpress.com

Horari: 19 hores Dirigida a: Tots els públics Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 09/06/2016 de 19:00 a 19:00
  • Lloc Masia Can Barra
  • Organitza La Llista Negra, Associació de Músics i Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal