Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscripcions al taller L'ACCIÓ DE LA PARAULA. HABILITATS COMUNICATIVES.


Taller eminentment pràctic dirigit a totes aquelles dones que, per motius professionals o personals, senten la necessitat de millorar la manera com es comuniquen.

Durada: 5 sessions de 2 hores

Dates: tots els dimarts del 27 de setembre al 25 d’octubre

Horari: de 10h a 12h

CONTINGUT

Explorarem com donar vida a la paraula a través de la veu, entesa com una capacitat que implica tot el nostre cos, en la seva totalitat psíquica i física. Descobrir que no és tant determinant el que diem sinó com ho diem, què comuniquem, com influïm o modifiquem a qui ens escolta.

Prendrem consciència dels nostres hàbits corporals, vocals i respiratoris (com ens relacionem amb nosaltres mateixos i amb els altres).

Explorarem com obrir el nostre ventall expressiu i creatiu (com el to de veu, el volum i el ritme de la parla serveixen a la nostra intenció).

Com a resultat les participants seran més conscients de com s'expressen verbalment i amb el seu cos, tindran més confiança i aprendran recursos per treure més profit de tot el seu potencial.

Impartit per GEMMA JULIÀ. Actriu, creadora escènica, pedagoga teatral i terapeuta. Llicenciada en Interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona i en Psicologia a l’ Universitat Autònoma de Barcelona. Complementa la seva formació a diverses escoles de Nova York durant tres anys. En la seva trajectòria professional combina les feines com actriu amb la pedagogia teatral, la direcció de tallers de teatre i la formació en diferents àmbits (Escoles d’Arts Escèniques, Instituts de Secundària, Centres Cívics i diversos entorns professionals). És practicant de reiki i terapeuta biodinàmica craneosacral. És membre de l’associació d’actors i directors professional de Catalunya, sòcia de Projecte Vaca (Associació de creadores escèniques) i de Pallassos sense Fronteres.

https://www.linkedin.com/in/gemma-julia-ab70285a

INSCRIPCIONS

Del 8 al 23 de setembre al Centre Municipal d'Informació i Recursos per a Dones.

Adreça: Av. del Vallès, 97-99

Telèfon: 937216800 ext. 5214

Adreça electrònica:sumemxlaigualtat@santquirzevalles.cat

Horari: 10 a 12h Dirigida a: Dones Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 08/09/2016 de 00:00 a 00:00
  • Organitza Ajuntament Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal