Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2on Memorial Jordi Farré


2on Memorial Jordi Farré

Aquesta segona edició de la pedalada, es disputarà novament per la Serra de Galliners, el format, i el recorregut seran diferents a l'any anterior. Hem dissenyat un circuit d'aproximadament 20 Km. Els participants en el moment de la inscripció hauran d'escollir entre dos recorreguts:

•Recorregut curt: que correspondrà a una volta al circuit. Més adient per ciclistes que fan sortides de forma esporàdica.
•Recorregut llarg: on es realitzaran dues voltes pel mateix circuit (40 Km). Escolliu aquest circuit si esteu ben preparats físicament.

També hem modificat el recorregut de l'any anterior, evitant entrar en altres termes municipals, i zones molt transitades o de difícil accés.
Encara que aquest acte és una pedalada no competitiva, el recorregut és força dur, amb pujades i baixades constants, corriols, esvorancs, i trams amb pedra desfeta. Els trams més tècnics estaran degudament senyalitzats per que tingueu més precaució al passar.
Amb el preu de la vostra inscripció (15 €), tindreu una samarreta tècnica, un pack d'obsequis dels nostres col.laboradors i un bon àpat amb refrescos al final de la cursa. També sortejarem diversos lots de productes entre tots els participants al final de la prova.

Per més informació i inscripcions podeu entrar al següent enllaç

Horari: 8.00 a 15.00 h Dirigida a: Tothom Col·laboració: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 02/10/2016 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Exteriors del Centre Cívic Can Feliu
  • Organitza Promovents Club Esportiu
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal