Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscripcions i venda d'entrades per a l'espectacle LIMBO


Què passa quan t'identifiques amb un gènere que no és el que el teu cos determina? Limbo és la història d'un trànsit. Les vivències i l'imaginari de l'Albert, que abans era la Berta.

L'Albert no pot pujar a un avió perquè el control de seguretat detecta que al seu carnet d'identitat hi figura un nom femení i la fotografia d'una noia. Mentre és retingut a la zona del duty free de l'aeroport, atrapat en aquest limbo, el protagonista anirà desgranant els capítols més importants de la seva vida, on les tensions entre la seva part femenina i la seva part masculina es plasmen en un joc de miralls que viu el seu cos. Un cos que no vol saber d'etiquetes i que, en un món on els calaixos acostumen a ser estancs i les classificacions gens proclius a acceptar les excepcions, lluita per entendre's i reafirmar-se en la seva singularitat.

Basat en les vivències reals viscudes des de la infantesa per dues persones trans, aquest espectacle de teatre-dansa i música en directe vol fer reflexionar sobre què vol dir ser transgènere, sobre els seus reptes quotidians i sobre la seva lluita en la recerca d'una identitat pròpia i la seva reafirmació davant les etiquetes, molt sovint inútils, que la societat els ofereix. 

Dia: dijous 6 d'octubre de 2016

Hora: 20h

Lloc: La Patronal

Preu de l'espectacle: 5€

Inscripcions i venda d'entrades: del 26 de setembre al 6 d'octubre, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.

Més informació al Servei de Coeducació i Polítiques de Gènere i al Servei d'Educació

 

Horari: dl a dj 8:30h a 19h i dv. 8:30h a 14h Dirigida a: Ciutadania Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 27/09/2016 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Oficina d'Atenció Ciutadana
  • Organitza Ajuntament Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal