Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CURS “L’acció de la paraula”. Habilitats comunicatives


CURS “L’acció de la paraula”. Habilitats comunicatives

En el marc del projecte Emprendre en femení, dels serveis de Coeducació i Polítiques de Gènere i Atenció a Emprenedors, aquest taller s'adreça a dones emprenedores que, per motius professionals o personals, senten la necessitat de millorar la manera com es comuniquen.

Taller eminentment pràctic que té per objectiu explorar com donar vida a la paraula a través de la veu, entesa com una capacitat que implica tot el nostre cos, en la seva totalitat psíquica i física. Descobrir que no és tant determinant el que diem sinó com ho diem, què comuniquem, com influïm o modifiquem a qui ens escolta.

Durada: 4 sessions de 2:30h hores

Dates: 18, 20, 25 i 27 d’octubre

Horari: de 14h a 16:30h

CONTINGUT

- Exploració del nostre ventall expressiu i creatiu (com el to de veu, el volum i el ritme de la parla serveixen a la nostra intenció)

- Dinàmiques de relaxació i consciència corporal on utilitzarem el so. Treball amb la respiració (matèria prima de la veu).

- Lectura i interpretació de textos lítics, dramàtics i narratius.

- Simulació de situacions diverses (una reunió, ponència, la presentació o venda d’un projecte o producte, una conversa informal, etc.)

RESULTATS

Les participants seran més conscients de com s'expressen verbalment i amb el seu cos, tindran més confiança i aprendran recursos per treure més profit de tot el seu potencial.

Impartit per GEMMA JULIÀ. Actriu, creadora escènica, pedagoga teatral i terapeuta. Llicenciada en Interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona i en Psicologia a l’ Universitat Autònoma de Barcelona. Complementa la seva formació a diverses escoles de Nova York durant tres anys. En la seva trajectòria professional combina les feines com actriu amb la pedagogia teatral, la direcció de tallers de teatre i la formació en diferents àmbits (Escoles d’Arts Escèniques, Instituts de Secundària, Centres Cívics i diversos entorns professionals). És practicant de reiki i terapeuta biodinàmica craneosacral. És membre de l’associació d’actors i directors professional de Catalunya, sòcia de Projecte Vaca (Associació de creadores escèniques) i de Pallassos sense Fronteres.

https://www.linkedin.com/in/gemma-julia-ab70285a

INSCRIPCIONS: fins al 17 d'octubre al servei d'Atenció a Emprenedors (Edifici Can Tuset, Av. del Vallès, 97-99,  emprenedors@santquirzevalles.cat)

Horari: 14h a 16:30h Dirigida a: Dones emprenedores Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 18/10/2016 de 00:00 a 00:00
  • Organitza Ajuntament Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal