Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada de donació de sang


El Cap Sant Quirze realitzarà una nova jornada de donació de sang organitzada pel Banc de sang i Teixits de Catalunya. Les persones que vulguin participar-hi, poden adreçar-se al CAP Sant Quirze de les 16:30 a les19:30 hores.

La donació de sang és un gest de civisme, de col·laboració amb la societat. Segons explica el web especialitzat en aquesta temàtica de la Generalitat de Catalunya www.donarsang.gencat.cat, cada tres segons algú necessita sang a Catalunya. En aquest mateix web es pot veure quina és la reserva de sang que hi ha actualment per grups sanguinis i també quina és la reserva a nivell general a Catalunya. També hi podeu trobar informació relacionada amb perquè donar sang, si en podem donar, on es pot donar, i fins i tot hi ha habilitada una àrea privada del donant, on s'hi pot accedir mitjançant el nou carnet i el codi, on es pot consultar la informació sobre les darreres donacions realitzades.

Horari: De 16:30- 19:30 h Dirigida a: Majors de 18 anys Col·laboració: Cap Sant Quirze i Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 16/02/2018 de 00:00 a 00:00
  • Organitza Banc de sang i Teixits de Catalunya
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal