Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cavalcada de Reis Sant Quirze


Sant Quirze es prepara per viure la nit més màgica de l’any, la nit de Reis. Melcior, Gaspar i Baltasar ja han partit de llunyanes terres orientals per arribar al municipi la tarda del 5 de gener. Ses Majestats arribaran enguany en ferrocarril. A les 18 hores, tothom que ho desitgi els pot anar a rebre a l’estació dels FGC.

Llavors, el seu seguici els estarà esperant a l’avinguda Països Catalans per començar la cavalcada, que passarà per la rambla de Lluís Companys, avinguda Camí del Mas, rotonda FGC i avinguda de Pau Casals. Des d’allà es desplaçaran a peu fins la plaça d’Anselm Clavé, on adoraran el pessebre vivent abans de pujar a l’escenari. Allà, l’alcaldessa els lliurarà la clau màgica del poble que obre totes les portes de tots els domicilis de Sant Quirze i, un cop ben guardada, els nens i les nenes que vulguin podran lliurar-los la carta de desitjos en persona.

L’acte compta amb la col•laboració d’Expofinques Terrassa, FGC, Toys’R’Us, Cristalleria Sant Quirze, La Fusteria, Forja i Curvats Sant Quirze, Materiales para la Construcción Lorente, L’Espígol, Grúas Marín, Fontalgar Instal•lacions Vallesana d'Elevació i Serveis,  Copy’s i nombroses entitats i voluntaris i voluntàries del poble.

Horari: 18 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 05/01/2017 de 18:00 a 18:00
  • Lloc Carrers del poble
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal