Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cavalcada de Reis Sant Quirze


Cavalcada de Reis Sant Quirze

Sant Quirze es prepara per viure la nit més màgica de l’any, la nit de Reis. Melcior, Gaspar i Baltasar ja han partit de llunyanes terres orientals per arribar al municipi la tarda del 5 de gener. Ses Majestats arribaran enguany en ferrocarril. A les 18 hores, tothom que ho desitgi els pot anar a rebre a l’estació dels FGC.

Llavors, el seu seguici els estarà esperant a l’avinguda Països Catalans per començar la cavalcada, que passarà per la rambla de Lluís Companys, avinguda Camí del Mas, rotonda FGC i avinguda de Pau Casals. Des d’allà es desplaçaran a peu fins la plaça d’Anselm Clavé, on adoraran el pessebre vivent abans de pujar a l’escenari. Allà, l’alcaldessa els lliurarà la clau màgica del poble que obre totes les portes de tots els domicilis de Sant Quirze i, un cop ben guardada, els nens i les nenes que vulguin podran lliurar-los la carta de desitjos en persona.

L’acte compta amb la col•laboració d’Expofinques Terrassa, FGC, Toys’R’Us, Cristalleria Sant Quirze, La Fusteria, Forja i Curvats Sant Quirze, Materiales para la Construcción Lorente, L’Espígol, Grúas Marín, Fontalgar Instal•lacions Vallesana d'Elevació i Serveis,  Copy’s i nombroses entitats i voluntaris i voluntàries del poble.

Horari: 18 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 05/01/2017 de 18:00 a 18:00
  • Lloc Carrers del poble
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal