Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Matinal ACOLLIM ELS REFUGIATS


L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i la Plataforma Sant Quirze Acollim els Refugiats s’ha sumat a la campanya de comunicació Casa nostra, casa vostra.

El moviment Casa Nostra, Casa Vostra, és una campanya que neix fruit d’un grup de voluntaris que es van conèixer en camps de refugiats,  per conscienciar i mobilitzar la ciutadania i interpel·lar les institucions perquè donin una resposta més clara i contundent al problema dels refugiat i per tornar a posar a primera línia del debat públic l’anomenada ‘crisi migratòria’.

Més de tres-centes persones a títol individual, entitats, ONG i empreses culturals han engegat aquesta campanya per a impulsar l’acolliment de refugiats a Catalunya. Per fer-ho possible, ha planificat un seguit d’actes que, entre més iniciatives, organitza un concert al Palau Sant Jordi l’11 de febrer i una manifestació el 18 de febrer, i anima a administracions i entitats a col.laborar amb la iniciativa.

A Sant Quirze del Vallès durem a terme el dia 5 de febrer un seguit d'actes a partir de les 12 del matí per donar suport a la campanya.

Oferirem:

Un Concert Escola Municipal de Música
Un Concert Dones per la Pau
Un Vermut solidari

Tu també hi pots fer alguna cosa!

Suma’t a les persones i entitats que estan treballant pel dret al refugi i l’asil

https://santquirzeajudemelsrefugiats.wordpress.com/

Horari: A partir de les 12 hores Dirigida a: Tothom Col·laboració: 11 al Teatre, Escola Municipal de Música, Dones per la Pau

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 05/02/2017 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Casal d'Avis
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i Platoforma Sant Quirze Acollim els Refugiats
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal