Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

M'entens? Punt d'atenció a la diversitat sexual i de gènere


Vivim en una societat que dona per suposat que les persones som heterosexuals. Això ens suposa reptes i dificultat a les lesbianes, gais, bisexuals, persones trans o persones que estan qüestionant-se (LGBTQ+). Obrim un servei personalitzat i proper, per transformar aquesta situació.

• De vegades tens sensacions d’estranyesa i dificultats per compartir amb les altres persones qui ets? Vols viure plenament la teva sexualitat i els teus desitjos, vols un recolzament per gaudir més de qui ets?

• Et toca encarar situacions de burla o assetjament, a la feina, on estudies, a la família, amb les amistats? Sents que el fet de no encaixar en el que s’espera t’ha afectat i vols refer o augmentar la teva autoestima?

• T’agradaria parlar amb persones que coneguin el tema i que hagin passat per situacions similars a les teves? Vols conèixer més serveis o entitats específics?

• El teu fill o filla és homosexual, bisexual o transsexual? T'agradaria acompanyar-lo/a de la millor forma possible? Et fas preguntes com: Com serà la seva vida a partir d'ara? Podrà ser feliç? Amb qui puc parlar d'això?

Si alguna cosa d’aquestes t’interessa aquest és el teu espai! Servei gratuït i confidencial dedicat a ajudar-te sense jutjar-te.

A partir del dia 1 de febrer i quinzenalment, ens pots trobar els dimecres de 13 a 15h al Centre Municipal d’Informació i Recursos per a Dones (Avinguda del Vallès, 97-99). Demana hora al: 937216800 ext.5228 o sumemxlaigualtat@santquirzevalles.cat

Horari: 13h a 15h Dirigida a: Tothom Col·laboració: Enruta't

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 01/02/2017 de 00:00 a 00:00
  • Organitza Ajuntament Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal