Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada de conclusions del projecte de reforma educativa “ARA ÉS DEMÀ”


Des del Consell Escolar de Catalunya es proposa un marc inicial de debat en forma de cinc ponències, elaborades per experts en cadascun dels àmbits, per centrar la reflexió en una sèrie d'aspectes rellevants del món educatiu, i especialment per anar més enllà de la quotidianitat i prendre perspectiva sobre l’educació del futur.


Objectiu de la jornada: Debat i conclusió de les ponències:


-    "Els pilars del sistema educatiu" Analitzar els principis en què s'assenta el sistema educatiu: educació inclusiva, equitat, plurilingüisme, família i entorn digital.

-    "L’arquitectura del sistema educatiu" Es proposa un disseny d'un sistema en què cada alumne fa el seu trajecte amb una garantia d’igualtat d’oportunitats.

-    "El centre educatiu" Reflexió en clau de futur sobre l’autonomia del centre, el lideratge pedagògic, l’avaluació, els centres de major complexitat, etc.

-    "El professorat” revisió d’aspectes fonamentals de la professió docent: formació inicial i continuada, carrera professional, etc.

-    "L’alumnat" protagonista del sistema educatiu. Què diuen la psicologia i la neurologia sobre com aprenen els infants i els joves, quin influx educatiu tenen la família, les estructures socials o la tecnologia, i com es va conformant la personalitat que madura.

Hi haurà servei de canguratge. Per sol·licitar el servei de canguratge enviar un correu electrònic a nuria.ruestes@santquirzevalles.cat indicant l'edat de/ls l'infant/s.
 

Horari: A les 18:00 h Dirigida a: Tota la ciutadania Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 21/02/2017 de 18:00 a 18:00
  • Lloc Escola Onze de Setembre
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal