Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xikyparty 2010


Xikyparty 2010

Ei... fa caloreta, els armaris s’omplen de samarretes de màniga curta i tirants, de faldilles, de bermudes, de crema solar... i el que és més important, aquest solete anuncia que el curs ja està a punt de finalitzar i més d’un i més d’una no veu el moment de no tornar a veure uns apunts ni un examen fins al setembre, com a mínim!!

I quina manera millor per a celebrar-ho que amb la 3a edició de la Xikyparty, la festa que organitzada pels i per les alumnes de l’institut local vol donar la benvinguda a l’estiu i dir adéu als estudis fins al curs vinent.

Aquesta vegada la “xiky” tindrà com a tema “Blanc i negre”  i per tant, La Patronal estarà decorada amb motius que facin referència a aquesta temàtica. Aquells i aquelles que ho vulguin podran venir vestits o caracteritzats en aquests colors.

Durant la xiky no només tindrà lloc un pica pica a mode de sopar on s’inclouran batuts i còctels sense alcohol sinó que es podrà assistir al concert de grups de música locals (Jasamanes i Do it Yourself) i sessions de dj amb Marabunta.

A més, com a novetat, hi haurà l’actuació d’un grup de ball d’alumnes de l’institut.

El preu de l’entrada serà novament de 2€ (per tal de poder assumir les despeses del pica pica) i s’haurà de comprar abans de concert a través dels i les alumnes encarregades de la seva venda.

L’edat mínima d’entrada seran els 15 anys o estudiants a partir de 3er d’ESO.

Per a més informació, adreceu-vos a l’Espai Canya Jove.

No us ho podeu perdre! Que no us ho expliquin… veniu/hi!

Dia: divendres 18 de juny de 2010
Hora: a partir 21h
Lloc: La Patronal
 

 Per a més informació, adreceu-vos a l’Espai Canya Jove: 937 227 444; espaicanyajove@sqvalles.org

Horari: 21 h Dirigida a: Joves a partir de 15 anys Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 18/06/2010 de 00:00 a 00:00
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal