Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller de clown


 

Mitjançant una metodologia dinàmica i participativa amb exercicis d’escalfament físic i emocional, temps per a la improvisació i temps de retroalimentació sobre el viscut, es farà una aproximació a la pràctica del clown, com són la innocència, l’escolta, la vulnerabilitat, la presència i la disposició per al joc.

L’objectiu d’aquest curs és abans de res divertir-se, mentre que millorem la nostra escolta i ens acostumem a improvisar. Aquest viatge precisa d’una decidida voluntat de riure’s d’una mateixa, de fer humor dels nostres tics, obsessions, manies, desitjos, pors, entre d’altres. Aquest treball es farà sempre amb una perspectiva de gènere i aquest auto-coneixement pot resultar en un major benestar personal i empoderament femení.

El taller serà impartit per la Imma Manresa i la Mercè Espelleta, sòcies del Projecte Vaca (Associació de creadores escèniques) i que s’han format en clown amb Virginia Imaz.

Dates: Dimecres 26 d’abril, 3 de maig, 10 de maig i 17 de maig del 2017

Hora: 18:30h a 20:30h

Lloc: Espai Maria-Mercè Marçal (Passatge Dalí, 8)

Inscripcions: Del 4 al 24 d’abril al Servei de Feminismes i LGTBI, Espai Maria-Mercè Marçal (Passatge Dalí, 8), Tel. 937216800 ext.5228, sumemxlaigualtat@santquirzevalles.cat

 

Horari: 18:30h a 20:30h Dirigida a: Dones Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 26/04/2017 de 00:00 a 00:00
  • Organitza Ajuntament Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal