Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

VI Mostra Nacional de Cançó Improvisada


El proper dissabte 20 de maig tindrà lloc a la plaça d’Anselm Clavé la VI Mostra Nacional de Cançó Improvisada. La ciutadania podrà gaudir d’aquest espectacle on els millors glosadors dels Països Catalans improvisen versos rimats a l’instant sobre unes melodies i un temes donats pels organitzadors de l’acte. De nou la Mostra ocuparà tota la jornada:

12 h. Vermut musical amb Marcel Caselles. Lloc: L'Estraperlo (c/Pintor Vila-Puig, 12)
14.30 h. Dinar popular amb sobretaula glosada.  Lloc: L'Estraperlo (c/Pintor Vila-Puig, 12). Reserves a: mostradeglosasantquirze@gmail.com
18 h. Mostra infantil i juvenil a càrrec de l’alumnat de l’escola Onze de Setembre i l’Institut Salas i Xandri. Lloc: Plaça d'Anselm Clavé.
19 h. VI Mostra Nacional de Cançó Improvisada, amb Ferriol Macip, Mireia Mena, Gemma Balagué “Fardatxa”,  Miquel Àngel Adrover, la Meg i en Josele. Músics Marc Torrens, Pau Vinyoles i Pep Pastor. Durant les mostres hi haurà servei de barra gestionada per les companyes del CSA la Impremta.

La Mostra l’organitza el col•lectiu Glosadores de la Serra, amb el suport de Cor de Carxofa, el CSA la Impremta, l’espai cooperatiu l’Estraperlo i l’Ajuntament, que  n’és coorganitzador de l’esdeveniment.

Horari: 18 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració: Cor de Carxofa, CSA la Impremta i l’Estraperlo

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 20/05/2017 de 18:00 a 18:00
  • Lloc Plaça d'Anselm Clavé
  • Organitza Glosadores de la Serra i Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal