Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TASTA SQV 2017: Del 2 a l'11 de juny


Sant Quirze celebra novament la seva Setmana Gastronòmica, un moment excepcional per conèixer la gastronomia local amb tota la seva amplitud.
 

Del 2 a l'11 de juny, els establiments de restauració locals han preparat suggerents propostes per donar a conèixer la cuina que fan a ciutadania i visitants.
 

Qui vulgui embarcar-se en aquest viatge gustatiu podrà gaudir des del divendres 2 fins al diumenge 11  dels  Menús Tasta que ofereixen diversos restaurants i bars, o bé la versió Tapa i beguda  per 2,5 € que es podrà trobar també durant aquests dies als locals participants. Novament, s'hi suma el Mercat Ecològic, que el 3 de juny oferirà tastets dels seus productes a les persones visitants.
 

Dijous 8 de juny, el Tast de Vins, serà el preludi del tradicional Sopar Tasta SQV, que enguany se celebra el dissabte 10 de juny a la rambla de Lluís Companys amb una àmplia participació d'establiments. En aquesta segona edició del Sopar Tasta SQV, es disposarà de més espai per fer les degustacions i es podrà gaudir d'animació durant la vetllada.
 

Els vermuts Tasta SQV de diumenge 11 tancaran aquesta cita on la cuina local es vesteix de gala.
 

Us convidem, doncs, a despertar els vostres sentits en aquesta nova edició del TASTA SQV!
 

Us hi esperem!!

Horari: Dirigida a: Col·laboració: Associació Sant Quirze Comerç i Diputació de Barcelona

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 02/06/2017 de 00:00 a 00:00
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal