Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concert del pianista Rafael Güell


Concert del pianista Rafael Güell

L’Associació Amics de la Música organitza el proper dilluns 26 de juny un concert del pianista Rafael Güell. La iniciativa tindrà lloc a l’Aula Magna de l’Escola de Música a partir de les 19 hores. Rafael Güell va cursar estudis de piano i harmonia al Conservatori  Superior Municipal de Barcelona. La formació acadèmica li va donar  una clara base clàssica, que resta al fons de la seva obra i sura entre influències de Jazz, Blues, Soul, Pop, Rock i música  progressiva.  A la seva joventut va participar en diverses formacions de música Pop-Rock-Soul, mentre la seva vida professional anava per un altre camí.

Posteriorment va començar a treballar tot sol, composant obres per a piano i més tard també cançons.
La seva obra musical per a piano, sovint descriptiva i recitativa, va des del romanticisme, blues, jazz, rock, a l’harmonia lliure, sense  romandre en un gènere o escola. Estil eclèctic intemporal, força  inclassificable per les diferents fonts que el nodreixen. En les seves cançons trobem dues branques, una intimista i l’altra de  Pop-Rock dels anys 70’s. És difícil definir la seva línia musical, però pot dir-se que l’obra és de senyalats contrastos, original i trepidant, lírica i trencadora, independent i intimista.
En el concert d’avui, totes les obres són compostes per l’intèrpret, així com les lletres de les cançons en català. Les lletres de les cançons en anglès foren col•laboracions del seu amic Enric Bonet Bonjoch, qui ens deixà ja fa anys, si bé resta la seva empremta.

En data 5 de març de 2016 va fer un concert a La Patronal de Sant Quirze del Vallès, programat pels amics de la música. Recentment  ha compost la música per l’espectacle Immòbil moviment, de  l’escriptor i poeta Jordi Condal, vídeoprojeccions  d’Isaac Carbonell  i originals d’arts plàstiques de Míriam Artigas, amb la interpretació  en directe al piano en les representacions fetes al Museu d’Art de  Cerdanyola, al Foment de Vilanova i la Geltrú i a l’Edifici Miramar de Sitges.

Horari: 19 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració: Escola Municipal de Música

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 26/06/2017 de 19:00 a 19:00
  • Lloc Escola Municipal de Música
  • Organitza Amics de la Música
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal