Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Holi fi de curs


Com a festa de fi de curs un grup de joves de l’ESO dels dos instituts impulsa i organitza aquesta activitat que s’adreça als i les joves estudiants del poble exclusivament.

La festa començarà a les 18:00 h amb la presentació de l’acte i la recollida de les bosses, en primer lloc hi haurà una exhibició de balls bollywood per part del grup de dansa de l’escola Once de Setembre seguida de la primera tirada de pols holi que estarà dinamitzada pels propis joves.

A continuació es farà una petita master class amb la cançó “Rolex” per tal de que els i les joves s’animin a muntar una petita coreografia que desprès es gravarà a traves de l’aplicació Musical.ly, tot seguit hi haurà les següents tirades. Durant la festa també hi haurà música a càrrec del DJ Gonzalo Castañera.
 
Les bosses de pols holi es posaran a la venda al preu de 1€ i pels i les joves que comparteixin el cartell de la festa al seu compte de Instagram abans del 15 de juny i etiquetin al canya jove se’ls regalarà dos bosses.
 
La recaptació de la venda de les bosses  i de la barra s’incorporarà al núm. de compte corrent de la campanya per enviar a les entitats que treballen sobre el terreny amb les persones refugiades
 
Informació i inscripcions a: 
Servei de Joventut Canya Jove
Centre Cívic Can Feliu (C/ Eduard Toldrà, s/n)
Tel. 93 721 68 00 (ext. 5600)
Mòbil: 607 54 57 84
 
Horari: de 18:00 a 20:00 h Dirigida a: Joves d'entre 12 i 20 anys Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 16/06/2017 de 18:00 a 18:00
  • Lloc Exteriors del Centre Cívic Can Feliu
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal