Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conferència Grans Herois de l'Hollywood Clàssic II - Aula d'extensió Universitària- Setmana Cultural Gent Gran


 

 
 
Breu resum de la conferència per els medis de comunicació:   Conferència que complementa una primera dedicada als actors dels anys 30, i que aquest cop tractarà dels anys 40 i 50.
S'estructura en diverses categories: els rebels (Marlon Brando i James Dean); els galans (Paul Newman i Rock Hudson); els comediants (Jack Lemmon i Jerry Lewis); els durs (Burt Lancaster i Kirk Douglas) i els superherois (Gregory Peck i Charlton Heston) entre d'altres.
 
Conferència a càrrec del Sr. Albert Beorlegui i Tous, llicenciat en Dret i Tècnic de Comunicació de l'Ajuntament de Matadepera. Ha col•laborat en nombrosos mitjans de comunicació com a comentarista cinematogràfic. Autor de diversos articles de cinema, és coautor amb Josep Torella del llibre Sabadell, cent anys de cinema (1996) i amb Jordi Tomàs del llibre El cinema amateur a Catalunya(2009). Director i presentador del 2001 al 2016 del programa cultural de Ràdio Sabadell "La Caixa de Pandora". Actualment col•labora en els programes de cap de setmana de Catalunya Ràdio i RAC1.
 
Per a més informació: mateu.triquell@gmail.com
 
 
Activitat inclosa al programa de la Setmana Cultural de la Gent Gran
 

 

 

 

 

 

 

Horari: De 18 a 20 hores Dirigida a: Ciutadania Col·laboració: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 27/09/2017 de 18:00 a 18:00
  • Lloc Casal d'avis - Sala d'actes
  • Organitza ASSOCIACIÓ AULA D'EXTENSIO UNIVERSITARIA DE SQV
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal