Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2a Festa occitano-catalana


2a Festa occitano-catalana

La festa tindrà lloc a la Masia de Can Barra i començarà a les set de la tarda amb la xerrada “Occitània avui: més enllà de càtars i trobadors.” Aproximació al país, llengua i cultura dels nostres veïns. A càrrec de  Marçal Girbau, santquirzenc membre del CAOC, filòleg especialista en llengua occitana. Ha viscut a Tolosa de Llenguadoc, combinant  la feina de gestió del centre cultural Ostal d’Occitània amb la recerca universitària. Actualment treballa a la Plataforma per la Llengua i col·labora  amb diversos mitjans de comunicació (Ara, VilaWeb, El Temps...).

A continuació, a les 20h podrem gaudir d’un espectacle de música occitana amb el  grup Mirabèl, que també ens farà ballar tot introduïnt-nos a les danses occitanes.

Per acabar, hi haurà un petit refrigeri i cava per a tots els assistents. L’entrada és de franc.

El Cercle d'Agermanament Occitano-Català, és una entitat que treballa per fer conèixer a Catalunya les arrels comunes d'occitans i catalans, tant en l'aspecte de la llengua, com en la cultura, la història o en qualsevol altre àmbit. L'objectiu que persegueixen és la celebració d'una festa cultural d'agermanament occitanocatalà a Sant Quirze del Vallès, en el marc dels actes promoguts pel CAOC de commemoració del desè aniversari de l'oficialitat de la llengua occitana a Catalunya.

Horari: 19 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració: Ajuntament de Sant Quirze

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 22/07/2017 de 19:00 a 19:00
  • Lloc Masia Can Barra
  • Organitza Cercle d’Agermanament Occitano-Català
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal