Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mostra internacional de films de dones: Curtmetratges


Projecció de 5 curtmetratges, dins de la 5ª edició del programa Conegudes (també) a casa de la MOSTRA INTERNACIONAL DE FILMS DE DONES, que té per objectiu la difusió de les aportacions femenines a la cinematografia catalana. Comptarem amb la presència de les directores.

Cabeza de orquídea, 2015 (21’)

Direcció i guió: Violeta Blasco - Germán Andrés - Angélica Sánchez - Claudia Zegarra

Sinopsi: Angélica té un problema amb la seva sexualitat, un bloqueig psicològic i físic. A través d'un vídeo diari, compartit amb altres dues dones, indagarà en els seus records per entendre què passa amb el seu cos.

Atma, 2016 (10’)

Direcció i guió: Carla Subirana

Música:Ravi Ramoneda

Sinopsi: Atma és una guerrera que després de perdre una gran batalla, apareix gairebé morta en un bosc. Oblidada pel seu exèrcit decideix abandonar l'armadura, que ha protegit el seu cos, i inicia el camí que la portarà a la rendició final, a la victòria.

Self-exhibitions, 2016 (14’)

Direcció: Florencia Aliberti

Guió: Florencia Aliberti

Sinopsi: Curtmetratge documental d'apropiació que recupera vídeos casolans de Youtube per parlar sobre experiències d'exhibició de la intimitat a internet. Vivències privades i particulars però que, travessades per la pantalla, donen lloc a dinàmiques de repeticions, imitacions i rèpliques en les formes d '(auto) representació, generant, d'aquestes experiències individuals, còpies i còpies del mateix.

Tiger, 2016 (15’)

Direcció i guió: Aina Clotet

Música: Adrià González

Sinopsis: En una parella hi ha moments meravellosos, tendres i desesperants. Perdre a la teva mascota quan esperes al teu primer fill, pot desencadenar-los tots alhora.

Aniversari, 2016 (5’)

Direcció: Judith Colell

Guió: Manel Arévalo

Sinopsi: Història d'una nena que sempre ha desitjat ser nen

Horari: 19:30h Dirigida a: Tothom Col·laboració: Drac Màgic

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 26/10/2017 de 00:00 a 00:00
  • Organitza Ajuntament Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal