Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

16a Caminada del Mussol


 

Inscriu-te a la16a edició de la Caminada del Mussol!

Ja està tot preparat per a la 16a edició de la Caminada del Mussol, el proper 24 de setembre. A més de sumar-se a les activitats amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer, l’activitat permet conèixer, caminant, l’entorn, els camins i les masies del terme municipal. Es tracta d’un dels esdeveniments esportius amb més participació, ja que habitualment hi assisteixen més de mil persones.

En finalitzar la marxa, els participants rebran un obsequi simbòlic per commemorar el Dia Internacional de l'Alzheimer fent al·lusió  al documental protagonitzat per l'expresident Pasqual Maragall, també afectat per aquesta malaltia.

Per participar-hi, s’ha d’adquirir un tiquet de 10 euros que dóna dret a dos avituallaments, dinar i samarreta. El podeu adquirir a diferents comerços de Sant Quirze:  Agro-consum, Estanc Pau Casals, Farmàcia Oliveras, Fruites Laura, Fruites i Verdures El Mas, Forn del Brioix, Forn JM Valls, Pastisseria Mix, Papereria DINA 4, Queviures Hipocampo, Bar La Lila, Fruiteria Paco, El Celler de la Vila, Spai Biker Vallès, Farmàcia Tres Cantons, Xurreria Cantarero i El Racó de la Compra. També en podeu comprar al local del Club Excursionista (carrer Capcir, 1-3. Local 7), dimecres i divendres de 19.30 a 21.30 hores.

Es recomana portar mapa, brúixola, aigua i calçat adequat.

Per a més informació a www.cesqv.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Horari: 9:30 hores Dirigida a: Caminadors i caminadores de totes les edats Col·laboració: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 24/09/2017 de 09:30 a 09:30
  • Lloc Sortida: Plaça de la Vila
  • Organitza Club Excursionista de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal