Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Projecció: "Les Quatre Estacions" de Vivaldi


Projecció: "Les Quatre Estacions" de Vivaldi

La música descriptiva fou molt popular i valorada durant el període denominat barroc. Antonio  Vivaldi, capellà, músic i compositor d’estil barroc tardà, és una de les figures més rellevants de la història de la música clàssica, especialment en el gènere del concert.
 
L'Associació Amics de la Música inicia aquesta nova temporada amb una sessió doble. En primer lloc, es projectarà el concert de Les Quatre Estacions de Vivaldi, interpretada per l’English Chamber Orchestra i dirigida pel violinista Gidon Kremer, considerat per Herbert Von Karajan com el més gran violinista del món. També el públic gaudirà del ballet que el gran coreògraf James Kudelka va fer per a Les quatre estacions de Vivaldi  i que està interpretada per The National Arts Centre Orchestra, dirigida pel violinista Pinchas Zukerman. Hem de dir que en aquest DVD es veuen els ballarins del National Ballet of Canada,  però no veurem els músics.

Aquesta audició, gratuïta pels socis d’Amics de la Música, és oberta també a tot el públic, amb el preu d’entrada-donatiu de dos euros.

DADES TÈCNIQUES
Concert enregistrat l’any 1981 a la biblioteca del Monestir de Polling, Baviera, Alemanya. DVD editat el 2008.  Ballet filmat l’any 2002 al Canadà i DVD editat l’any 2016. Duració: 1 hora i 30 minuts.
 

Horari: 18 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració: Ajuntament de Sant Quirze

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 09/10/2017 de 18:00 a 18:00
  • Lloc Casal d'Avis
  • Organitza Amics de la Música
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal