Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Premis L'Aparador de la Cambra de Comerç - 2017


La Cambra de Comerç de Sabadell organitza aquest 2017 el 48è Concurs d’Aparadors  i millor campanya Nadalenca a les xarxes socials per mitja de la Comissió de Comerç Interior i Turisme, que compta amb el suport dels ajuntaments, de les associacions de comerciants i dels mercats municipals.

L’actuació compta amb el suport de l’Ajuntament, es tracta d’un bon incentiu de dinamització comercial. Els establiments que hi volen participar preparen uns aparadors més visibles, il·luminats i ben decorats que resulten un al·licient per les compres nadalenques.

D’acord amb les bases del Concurs d’Aparadors i millor campanya Nadalenca a les xarxes socials de la Cambra de comerç,

L’Ajuntament premiarà amb un taló de 150 euros al millor aparador de Sant Quirze i l'Associació Sant Quirze Comerç també farà un premi especial a l'aparador més sostenible.

A banda, la Cambra de Comerç de Sabadell premiarà amb 500 euros i diploma al millor aparador de tots els municipis de la demarcació de la Cambra. Hi haurà un segon premi de la Cambra que consisteix en la Realització d’un estudi de mercat per a comerços i serveis.

Dates concurs: de l'11 al 21 desembre
Inscripcions fins el 5 de desembre a l’OAC i a Desenvolupament Econòmic i Local (Can Tuset)

 

Visites als establiments: 

Entre els dies 11 a 21 de desembre de 2017.
Horaris: s’efectuaran entre les 9 h del matí i les 14 h de la tarda i de 16:00 h de la tarda a les 21:00 h de la nit.
 

ELS APARADORS HAURAN D’ESTAR VISIBLES DURANT L’HORARI DE VISITA.
 

Els establiments que no tinguin els aparadors visibles i il·luminats dins de l’horari de visita, no seran considerats per a la concessió dels premis. Els establiments que el dia de la visita no tinguin decorat l’aparador tampoc seran avaluats pel jurat.
 

Horari: Dirigida a: Comerços i serveis amb aparadors públics Col·laboració: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i Sant Quirze Comerç

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 15/11/2017 de 00:00 a 00:00
  • Organitza La Cambra de Comerç de Sabadell
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal