Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conferència-"Pa amb vi i sucre" Història oral de Sant Quirze del Vallès -Aula d'extensió universitària -


Conferència- Història Oral de Sant Quirze del Vallès- Dirigida per Josep Lluís Martín Berbois, Historiador i Escriptor.

 

Breu resum de la conferència:

La finalitat d'aquesta xerrada és realitzar una pinzellada per la història de Sant Quirze des de diversos àmbits durant el període de la Segona República fins a la fi del Franquisme amb l'aportació de nova informació fins ara inèdita. Una visió que serà enriquida pel testimoni de diversos veïns de la població que van viure aquests esdeveniments.

 

Currículum:

 Doctor en Història Contemporània per la Universitat Autònoma  de Barcelona i Tècnic de Continguts del Memorial Democràtic de Catalunya. Estudiós de la història de Catalunya de finals del segle XIX i primera meitat del segle XX, en especial en temes de política i cultura catalana.

Es autor de tretze llibres i ha publicat més d’uns cent ciquanta textos entre articles a revistes especialitzades i capítols i ressenyes de llibre. També ha participat en diverses obres col·lectives com “La guerra Civil a Catalunya” “La Transició a Catalunya” “La segona república a Catalunya”.

 

Per a més informació envieu un correu electrònic a aquesta adreça: mateu.triquell@gmail.com

 

 

Horari: 18 A 20 hores Dirigida a: Socis de l'entitat -Per poder-vos fer socis cal enviar un correu electrònica a mateu.triquell@gmail.com Col·laboració: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 07/02/2018 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Casal d'avis - Sala d'actes-
  • Organitza Aula d'extensió Universitària
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal