Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Projecció: Simon & Garfunkel


Projecció: Simon & Garfunkel

Aquest concert és el més multitudinari de la història, ja que el 19 de setembre de 1981, va reunir al  Central Park de Nova York a més de mig milió de persones i és considerat com un dels esdeveniments més importants i emblemàtics de la història de la música. Simon & Garfunkel, molt arrelats a la ciutat de Nova York, aconseguiren l'èxit d'aquesta extraordinària assistència de públic. El concert, a l'aire lliure, es va oferir amb entrada gratuïta, i la molt important generació de beneficis a través de la seva edició en diferents formats i de l'emissió per televisió, fou destinada al manteniment del parc, deteriorat per manca de suficient finançament municipal.

Paul Simon (nascut el 13 d'octubre de 1941 a Newark, Nova Jersey) i Art Garfunkel (nascut el 5 de novembre de 1941 a Forest Hills, Nova York) es van fer amics a l’institut de Forest Hills. La vida del grup està plegada de desavinences. Començaren de molt joves, al mateix institut, formant el grup Tom i Jerry, i durant la seva carrera varen patir gairebé tantes separacions i reconciliacions com la parella cinematogràfica formada per Liz Taylor i Richard Burton. Són el principal referent de la música Folk Rock de tots els temps i les seves cançons varen ocupar, amb diferents títols, els primers llocs de les llistes d’èxit dels Estats Units i Anglaterra.

Aquesta audició, gratuïta pels socis d'Amics de la música, és oberta també a tot el públic, amb el preu d'entrada-donatiu de cinc euros. Hi haurà servei de càtering.

DADES TÈCNIQUES:

Concert enregistrat en directe el setembre de 1981. Pel•lícula filmada per a la televisió, dirigida per Michael Lindsay-Hogg, estrenada el 21 de febrer de 1982.
Durada: Una hora i 25 minuts.

Horari: 20 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració: Ajuntament de Sant Quirze

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 21/01/2018 de 20:00 a 20:00
  • Lloc Sala Històrica de La Patronal
  • Organitza Amics de la Música
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal