Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Projecció: Julia Fisher


Projecció: Julia Fisher

Julia Fischer, filla de Viera Krenková, pianista d'origen eslovac i de Frank-Michael Fischer, matemàtic provenient d'Alemanya de l'est, nasqué a Munic el 1983.  És en l’actualitat una  de les violinistes més destacades del panorama mundial de joves intèrprets. Però hem de dir que aquesta dona, va començar a tocar el piano amb 4 anys amb la seva mare, ha resultat ser també una destacada pianista.
A 12 anys, va guanyar el Concurs Internacional de violí Yehudi Menuhin i des d'aleshores, va tocar amb destacats directors i orquestres de renom mundial. A quinze anys, entrà al mercat discogràfic, aconseguint el guardó d'Artista de l'any 2007, atorgat per la prestigiosa revista Gramophone i també el títol d'Instrumentista de l'any el 2009 en el Midem Classical Awards.

És un gran plaer, pels Amics de la Música, d’oferir aquesta projecció del doble concert que Julia Fisher va fer, l’any 2008, amb 25 anys, tocant primer el violí i després el piano. En primer lloc, veurem el Concert per a violí núm. 3, en si menor, Op. 61, del compositor francès Camille Saint-Saëns, autor d’obres tan conegudes com El Carnaval dels Animals. A continuació veurem la interpretació del famós Concert per a piano, Op.16 en la menor, del compositor noruec Edvard Grieg, autor d’obres tan conegudes com la música incidental de Peer Gynt, basada en l’obra del dramaturg Henrick Ibsen.
 
Aquesta audició, gratuïta pels socis d'Amics de la música, és oberta també a tot el públic, amb el preu d'entrada-donatiu de dos euros.

DADES TÈCNIQUES:

Enregistrat l’any 2008 a la sala Alte Oper de Frankfurt. Julia Fischer, violí i piano solistes, amb l'orquestra Junge Deutsche Philarmonie, dirigida per Matthias Pintscher. Durada: 1 hora i 3 minuts. 

Horari: 17.30 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració: Ajuntament de Sant Quirze

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 05/02/2018 de 17:30 a 17:30
  • Lloc Sala d'actes del Casal d'Avis
  • Organitza Amics de la Música
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal