Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tallers sobre gestió energètica - 1a sessió-


Pel desenvolupament d'aquest taller, es plantegen 2 sessions consecutives però separades en el temps (aprox. 3 mesos), d'una durada màxima de 2 hores cadascuna. Els impartirà la consultora energètica Silvia Invers.

1a sessió: Interpretació de la factura elèctrica amb l’objectiu de saber quina contractació necessiten, quins tràmits cal duu a terme amb les companyies, si poden acollir-se al bo social, què és la contractació per discriminació horària i com emprar-la com a mesura d’estalvi, així com altres recomanacions bàsiques d’estalvi energètic a la llar.

 

2a sessió: ha de servir per posar sobre la taula els canvis proposats a la factura, si s'ha notat la millora i profunditzar en les mesures d'estalvi energètic. Quins aparells són els principals responsables de la despesa energètica, què són els consums ocults ('stand by'), quins tenen a la seva llar i quins són els hàbits adquirits que fan que la despesa energètica sigui més elevada. La data de la 2a sessió serà el 09/05/2018 de 10 a 12 hores.

 

Inscripció:  les persones interessades es poden dirigir al Servei de Benestar i gent gran o enviant un e.mail  a benestar@santquirzevalles.cat. Hi haurà places limitades (màxim 25).

 

ELS ASSITENTS HAN DE VENIR AMB LA SEVA FACTURA DE LA LLUM.

 

Horari: 10 a 12 hores Dirigida a: Tothom Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 07/02/2018 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Casal d'avis - Sala d'actes-
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal