Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cohabitatge a Sant Quirze del Vallès


El proper dimecres 28 de febrer la gestora Ohabitatge Sant Quirze del Vallès ha convidat l’entitat de Barcelona Cooperativa de viviendas Cohousing_Lab al Casal d’Avis del Municipi. La cooperativa exposarà els seus projectes d’habitatge per a la gent gran i donarà a conèixer la seva experiència, mostrant les seves obres i resolent possibles dubtes sobre la seva implementació a casa nostra. L’acte, que ha impulsat l’entitat Sostre Cívic, tindrà lloc a les 18 hores.

Durant la sessió s’abordarà la problemàtica que pateixen les societats industrialitzades, on existeix un creixent envelliment de la població. Un fet que deriva en un augment de l’exclusió social, la soledat i la falta d’estímuls per al majors de 65 anys.
La manca d’habitatges dissenyats i equipats per ajudar a tenir una vida plena, digna i independent per aquest sector d’edat és un fet real i preocupant al qual l’administració no dóna una resposta adequada i puntual.
Participar d’aquesta idea segur que us ajudarà. 
No és necessari fer reserva prèvia.
Horari: 18 hores Dirigida a: Tots els públics Col·laboració: Cooperativa de Viviendas Cohousing-Lab, Ohabitatge Sant Quirze del Vallès

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 28/02/2018 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Casal d'Avis, sala d'actes
  • Organitza Sostre Cívic
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal