Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa dels Animals


El proper diumenge 18 de febrer Sant Quirze celebrarà la tercera edició de la Festa dels Animals. Des de les 9 fins les 13.30 hores els exteriors de Can Feliu acolliran diverses activitats i propostes.

Passeja amb el teu  gos/sa
Enguany, la jornada començarà amb una passejada de gossos pels rodals del municipi. Una caminada amb altres propietaris/es d’animals de companyia, dirigida per l’entitat iCanWalk i l’Associació de Gossos de Sabadell. El punt de trobada serà el camí de la riera de Can Ponsic. Les persones participants rebran un obsequi i podran gaudir d’una xocolatada gratuïta al final de recorregut!
 
Tallers i exhibicions
Les entitats i associacions participants han previst una programació molt diversa. Hi haurà sessions de jocs cognitius i de detecció, a càrrec de Galguedonia & Friends; exhibició de detecció de substàncies i assistències per part d’International Detector Dogs i la UAB; sessions d’obediència bàsica, a càrrec del Centre Caní Can Palau i una exhibició sobre educació i habilitats canines i projectes bidireccionals d’inclusió social, de la mà d’Al Perro Verde.
No faltaran a la cita les propostes d’Improcan, Vallescat i Progat Sabadell.
 
Adopta un animal de companyia!
La Lliga Protectora d’Animals de Sabadell organitzarà a les 12.45 h una desfilada de gossos en adopció. Una oportunitat per conèixer aquells exemplars que busquen una llar. Als diferents stands també podreu trobar alguns exemplars en adopció o informació sobre els mateixos.
 
Centres veterinaris locals
El centre veterinari El Mussol, Nouclínic Veterinaris i Vet’s Sant Quirze participen activament en la festa. Fins al 16 de març podreu xipar els vostres animals en aquests establiments, a un preu especial de 40 euros.
 
II Sorteig #jonoemmerdoSQV
Amb motiu de la Festa, torna el Sorteig #jonoemmerdoSQV a Instagram; una campanya que vol posar en valor les actituds positives i la tinença responsable, en lloc de destacar, criminalitzar o mostrar les actituds negatives. Totes les persones que tinguin un animal de companyia i tinguin consciència de ser bons propietaris poden pujar una foto del seu animal a l’Instagram (una foto per perfil i que no sigui privat) amb l’etiqueta #jonoemmerdoSQV. Les fotografies participaran en un sorteig que premiarà amb un xec de 100 euros a una de les persones participants que es podrà bescanviar als centres veterinaris col•laboradors de la Festa dels Animals. Podeu participar fins dimecres vinent, 21 de febrer, a les 23.59”
 
Activitats infantils
L’entitat ARCA de Barberà del Vallès oferirà un pintacares per als infants, amb un donatiu solidari. No faltarà un taller per pintar màscares amb cares d’animals, a càrrec de Copys-agroconsum. Els més agosarats, podran fer un punt de llibre, gràcies a la direcció artística de l’associació ICanWalk. Una activitat que servirà per recollir fons per als animals més necessitats.
L’Associació de Propietaris de Gossos de Sabadell animarà els infants a fer el seu propi gos de cartró.
 
Coneix la Cívika!
Heu seguit les històries de la Cívika a l’Informem? Aquest personatge que lluita per combatre les Malefikakes visitarà Sant Quirze durant tot el matí de la festa. Tindreu ocasió de fotografiar-vos amb ella, conèixer-la de prop i escoltar els seus consells. Una caracterització que dirigeix “Més o menys teatre” . La cívika és interpretada per Gemma Romeu.
 
Màsterclass d’obediència bàsica
Durant la festa us podreu inscriure en aquest seminari pràctic per aprendre algunes tècniques bàsiques amb el vostre gos/gossa. El Centre Caní Can Palau ofereix sessions totalment gratuïtes d’una hora, a l’espai de socialització lliure del recinte firal, el proper 21 de febrer. Les inscripcions es duran a terme a l’stand de l’Ajuntament, durant la festa. Les persones participants rebran un obsequi de cliker i premi.
 
 
Horari: De 9 a 13.30 hores Dirigida a: Tots els públics Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 18/02/2018 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Exteriors Masia Can Feliu
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal